ស្តង់ដារនៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

ល.រ លេខកូដស្តង់ដារ ឈ្មោះស្តង់ដារជាភាសាខ្មែរ ឈ្មោះស្តង់ដារជាភាសាអង់គ្លេស ប្រភេទ ស្តង់ដារ ឆ្នាំអនុម័ត ឆ្នាំកែសម្រួល
1 CS 001:2000 ការបិទស្លាកលើផលិតផលចំណីអាហារ Labelling of Food Products Food CS 2000 -
2 CS 002:2000 គោលការណ៍ទូទៅនៃប្រព័ន្ធចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ផលិតផលដោយភាគីទី៣ General Rules For A Model Third-Party Certification on System for Products Code CS 2000 -
3 CS 003:2002 ផលិតផលអាស៊ីដស៊ុលហ្វួរិក និងប្រេងអូលេអូម Sulphuric acid and oleum Chemical CS 2002 -
4 CS 004:2005 ផលិតផលទឹកខ្មេះ Vinegar Food CS 2005 -
5 CS 005:2003, Rev.1:2015 ទឹកត្រី Fish sauce Food CS 2003 2015
6 CS 009:2005, Rev.1:2021 ទឹកពិសាដប Bottled Drinking Water Food CS 2005 2021
7 CS 051:2005 ផលិតផលទឹកម្ទេស Chilli Sauce Food CS 2005 -
8 CS 053:2012, Rev.1:2014 អង្ករសម្រិត Mild Rice Food CS 2012 2014
9 CS 054:2007 ផលិតផលម្សៅអង្ករ Rice Flour Food CS 2007 -
10 CS 055:2007 ផលិតផលអំបិលបរិភោគ Edible Salt Food CS 2007 -
1 – 10 of 946

ក្រសួងឧស្សាហកម្ម វិទ្យាសាស្រ្ត បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍

location_on ៤៥ មហាវិថីព្រះនរោត្តម សង្កាត់ផ្សារថ្មី៣ ខណ្ឌដូនពេញ រាជធានីភ្នំពេញ, ១២០២០៣

© 2024 រក្សាសិទ្ធិគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងឧស្សាហកម្ម វិទ្យាសាស្រ្ត បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍

    • telegram
    • tiktok
    • instagram
    • chatbot
    គោលការណ៍​ឯកជនភាព